BESTEL NU EN ONTVANG UW GERECHTEN OP ZATERDAG 30 SEPTEMBER.

Praktisch

Zo werkt Re:Fresh.

Jij focust op je doelen. Wij zorgen dat jij gebalanceerd en gezond eet.

Hier ontdek je hoe het werkt. Van in onze keuken tot op jouw bord.

Van de webshop tot op je bord.

1. Maak een keuze en bestel jouw gerechten via deze website.

Kies gerechten à la carte of kies één van onze voordelige promo-boxen. Combineer categorieën afhankelijk van je wensen.

2. Wij bereiden jouw gerechten met liefde en zorg.

In onze state-of-the-art keuken bereiden wij alle bestellingen met zorg. We werken met échte chefs en lokale ingrediënten. 

3. De maaltijden worden bij jou op het werk of thuis geleverd.

Op vaste tijdstippen leveren wij alle bestelde foodboxen uit. In West-Vlaanderen komen we zelfs persoonlijk langs!

4. Schuif meteen aan tafel of bewaar je gerechten voor later.

Kies het gerecht waar je zin in hebt – prik enkele gaatjes – even in de microgolfoven en smullen maar. 

VOORWAARDEN & INFORMATIE

Leveringen

Gerechten worden steeds op zaterdag geleverd.

Bestellen is mogelijk vanaf een minimumbesteding van €50.

Leveringskosten bedragen €8 incl. BTW bij besteding onder de €65.

Gratis levering vanaf €65 besteding.

Wij leveren in gans Vlaanderen! 🔥

Zal je niet thuis zijn op de vaste leverdag? Zet dan in de opmerkingen van je bestelling waar we de box mogen achterlaten. Zorg indien mogelijk voor een koelbox!

Vind hier een antwoord op uw vraag!

Je hebt in principe tijd t.e.m. donderdag 23:00 om te bestellen. Het komt voor dat we tegen dan al gedeeltelijk of volledig uitverkocht zijn. Je bestelt dus best zo snel mogelijk, vanaf dat de nieuwe menu online komt. In de loop van maandag komen steeds de nieuwe gerechten online. 

Indien je besteding lager is dan 65 euro hanteren we een leveringskost van 8 euro.  Vanaf dat je 65 euro besteedt is de levering gratis.

Wij leveren op zaterdag tussen 11u en 22u. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen maar hou rekening met een latere leveringstijd.  Het exacte tijdstip is afhankelijk van de route, het verkeer en het aantal bestellingen – dat is helaas erg moeilijk in te schatten.

We vragen je om tijdens je bestelling mee te geven waar we de Foodbox veilig kunnen achterlaten bij afwezigheid. Misschien wel een lieve buur die deze in ontvangst wil nemen? Wanneer onze chauffeur voor een gesloten deur staat zal hij je bellen op het opgegeven telefoonnummer. Indien je dus niet 100% zeker bent dat je thuis zal zijn, kun je best de Foodbox op een andere locatie laten leveren. Een opmerkingen/notitie vakje kun je vinden tijdens het afrekenen. Een voorkeur van tijdstip of meerdere adressen opgeven kan helaas niet.

Indien we de Foodbox nergens veilig en koel kunnen achterlaten kan deze enkel nog afgehaald worden in de Zuidstraat 22 te Veurne (In Thé Box).

Onze maaltijden worden verpakt onder een beschermende en gesealde atmosfeer, waardoor deze meerdere dagen houdbaar zijn. Door dit geavanceerd verpakkingssysteem wordt de kwaliteit langer gegarandeerd en kunnen de maaltijden tijdens de week navolgend op het leveringsweekend genuttigd worden. Houd de gerechten altijd in je koelkast. Sommige maaltijden zijn (omwille van specifieke ingrediënten) iets minder lang houdbaar dus kijk zeker het label na.

Al onze gerechten (uitgezonderd de koude gerechten!) kunnen ingevroren worden. Let wel: invriezen kan afbreuk doen aan de kwaliteit van onze gerechten. Hierdoor kan er wat smaak verloren gaan. 

Alle maaltijden (behalve koude gerechten zoals salades) kunnen verwarmd worden in de microgolf (Vb. 3 minuten aan 1000 watt) of oven aan maximum 160 graden. Let op: de potjes van vinaigrette of sausjes en kaas, zijn niet bestemd om mee opgewarmd te worden.
Prik gaatjes in de seal, of trek een hoekje open voor je ze in de microgolfoven steekt.

Indien er een foutje geslopen is in je bestelling raden we je aan om contact op te nemen met ons via info@refreshfood.be We contacteren je zo snel mogelijk om samen te zoeken naar een oplossing!

Al onze maaltijden worden individueel verpakt en zijn dus per persoon.

“SUPER tevreden over. Altijd verse maaltijden met veel smaak en grote diversiteit aan groenten. SUPER gemakkelijk na een drukke werkdag. opwarmen en klaar Kortom SUPER lekker!!”

- Babette P.
“Heel lekker eten, veel variatie. Superleuk als je weinig tijd hebt en toch zin hebt in een gezonde maaltijd. Zou zeggen, jullie zijn een superteam, doe zo verder!”

- Martine D.
“Not easy to have performing/recovery meals before/after trainings but this problem is solved thanks to Re:Fresh!”

- Nico De Kerpel
Aanvaller bij de Red Lions
“Het zijn hectische weken en ik heb niet altijd zin om ‘s avonds nog veel tijd achter de kookpotten te spenderen. Ik vind het wel heel belangrijk om lekker en gezond te eten. Hiervoor is Re:Fresh dé oplossing.”

- Elle L.
Previous slide
Next slide

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen